Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
Delivery service
Detalii

Livrare la o adresă de domiciliu:

Lei
VALOAREA COMANDĂ
EXPEDIERE STANDARD
9 ZI
 TRANSPORT EXPRESS
3 ZI
MAI MULT DECÂT119,00 Lei GRATIS GRATIS
Între 79Lei și 119,00 Lei GRATIS 33,00 Lei
MAI PUȚIN DE 79Lei 24,00 Lei 57,00 Lei

 My account
Delivery service

Livrare la o adresă de domiciliu:

Lei
VALOAREA COMANDĂ
EXPEDIERE STANDARD
9 ZI
 TRANSPORT EXPRESS
3 ZI
MAI MULT DECÂT119,00 Lei GRATIS GRATIS
Între 79Lei și 119,00 Lei GRATIS 33,00 Lei
MAI PUȚIN DE 79Lei 24,00 Lei 57,00 Lei

 altAți adăugat1produs (e)
Vezi Coșul de cumpărături

Family First

Stephanie Marko
Scopul principal al lui Stikets este de a face viața de zi cu zi mai ușoară pentru familii. De aceea păstrăm inovația și creăm noi produse de calitate, cum ar fi autocolante de nume pentru haine sau bucle agățate, concepute pentru a vă face mai ușoare de zi cu zi.
 
De asemenea, în calitate de companie, dorim să colaborăm activ cu societatea și să încurajăm o schimbare în mentalitate. Pe lângă promovarea acțiunilor caritabile, cum ar fi donațiile către Banca pentru Alimentație, ne angajăm să avem egalitate și să reconciliem familia și munca.
 

Calitate
Vrem cu toții cele mai bune pentru familiile noastre. Prin urmare, ambele etichete pentru a marca articolele pentru copii și celelalte produse personalizate sunt făcute cu toate garanțiile necesare pentru a oferi cele mai bune rezultate și durabilitate maximă. Știturile pe bază de fier Stikets, brățările de identificare și decalcomantele personalizate pentru copii au trecut testul definitiv: copiii noștri. Ca "cobai" garantează calitatea maximă a produselor. Etichetele noastre de îmbrăcăminte rezistă mașinii de spălat și a uscătorului. Autocolantele noastre cu nume personalizate rezistă mașinii de spălat vase și cuptorului cu microunde. Acest angajament față de calitate este, de asemenea, transversal și ne străduim să ajungem la toate nivelurile companiei, cum ar fi serviciul clienți și livrarea.
 
Inovație și ușurință
În Stikets continuăm inovația de a furniza produse noi cu cele mai bune caracteristici pentru a satisface nevoile familiilor. De asemenea, site-ul nostru se schimbă în mod constant și se îmbunătățește pentru a garanta cea mai bună utilizare. La Stikets dorim ca procesul să fie ușor, rapid și distractiv: de la personalizarea produsului până la primirea ordinului sau a serviciului post-vânzare.
 
Conciliere
Stikets: family first
CEO-ul Stikets, Stephanie Marko, a dorit să creeze o companie cu aceleași standarde de înaltă calitate ca și produsele sale. Ea dorea să demonstreze că este posibil să se creeze o companie care să crească chiar și într-o criză economică fără a compromite valorile ei puternice de conciliere. Ea a dorit, de asemenea, o companie în care femeile să poată lucra fără a renunța la rolul lor de mamă și în cazul în care, în plus, ar putea realiza împlinirea profesională.
 
Acest lucru se traduce într-o zi de lucru intensă de la 9a.m. până la ora 5:00. care corespunde programului școlar, cu intrări și ieșiri flexibile. Mai mult, la Stikets, ne angajăm să lucrăm la distanță și să evaluăm munca în funcție de obiective și nu de timpul investit în ea. Compania are, de asemenea, o zonă cu jucării pentru copiii angajaților săi.
 
Egalitate
 
În calitate de "mumpreneur", Stephanie Marko este foarte conștientă de faptul că avem încă un drum lung de parcurs pentru a atinge egalitatea între bărbați și femei în societatea noastră și în lumea afacerilor. Acest lucru contrastează cu aptitudinile femeilor, în special cu mamele. După cum arată deja multe studii, acestea au o mare capacitate de a planifica și organiza munca de zi cu zi și acest lucru se traduce într-o performanță mai mare a muncii. În Stikets avem un personal mai mare de sex feminin, cu copii sub 6 ani.
 
Suntem foarte fericiți că suntem în măsură să ajutăm familiile și sunt foarte mândri de cele mai multe premii și de recunoașterea prietenoasă cu familia pe care le-am obținut.
 
Stikets
Cea mai bună modalitate de a mulțumi tuturor sprijinului primit este de a continua să inoveze și să lucreze pentru o societate mai bună și o lume mai bună. Acesta este locul unde ne aflăm, și asta vom continua să facem. Vă mulțumim că ați vizitat Stikets.


Satisfactie garantata
4.73/5.00 Excelent
Pe baza 684 opinii

Obțineți o reducere de 15%.
la prima ta comanda

Te putem ajuta?
Contacta por whatsapp
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....