Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
Delivery service
Detalii

Livrare la o adresă de domiciliu:

Lei
VALOAREA COMANDĂ
EXPEDIERE STANDARD
9 ZI
 TRANSPORT EXPRESS
3 ZI
MAI MULT DECÂT119,00 Lei GRATIS GRATIS
Între 79Lei și 119,00 Lei GRATIS 33,00 Lei
MAI PUȚIN DE 79Lei 24,00 Lei 57,00 Lei

 My account
Delivery service

Livrare la o adresă de domiciliu:

Lei
VALOAREA COMANDĂ
EXPEDIERE STANDARD
9 ZI
 TRANSPORT EXPRESS
3 ZI
MAI MULT DECÂT119,00 Lei GRATIS GRATIS
Între 79Lei și 119,00 Lei GRATIS 33,00 Lei
MAI PUȚIN DE 79Lei 24,00 Lei 57,00 Lei

 altAți adăugat1produs (e)
Vezi Coșul de cumpărături

Cunoaște Stikets

Stikets a fost fondat  în 2010 ca urmare a unei idei a unei mame, Stephanie Marko, care dorea să rezolve o problemă de zi cu zi a familiilor, și anume faptul că lucrurile se pierd. Scopul ei a fost acela de a oferi o soluție practică, eficientă și economică pentru a marca hainele, cărțile, încălțămintea, consumabilele școlare, rucsaci și orice alt obiect pentru a face viața mai ușoară pentru familii.
 
Familia pe primul loc
Stikets: family first
De atunci, Stikets a avut ca scop să ajute familiile în sensul cel mai larg, ca o idee globală. Astfel, pe lângă faptul că inovăm constant pentru a asigura cea mai înaltă calitate a tuturor produselor, lucrăm pentru a face din Stikets o companie de calitate, dedicată concilierii și egalității la toate nivelurile.
 
 
Brandul global
About Stikets, Global Brand
În Stikets, credem că valorile nu sunt incompatibile cu productivitatea, de fapt, ele merg mână în mână. În 2019, Stikets a atins marca de 1 milion de comenzi, trimisă în 40 de țări din întreaga lume. Inovăm constant pentru a oferi produse noi cu cele mai bune caracteristici pentru a satisface nevoile familiilor.
 
 
Satisfacția ta este obiectivul nostru
La Stikets facem tot posibilul pentru a înțelege cerințele clienților și pentru a le respecta în orice moment. Călătoria noastră cu ta. nu se încheie când plasați comanda dvs., suntem acolo pentru ta. în orice moment când utilizați produsele ta. Satisfacția ta. este scopul nostru, motiv pentru care atât serviciul nostru pre-vânzare cât și serviciile post-vânzare sunt la fel de importante. Mărturiile și recenziile clienților noștri ne susțin și ne încurajează să continuăm să ne îmbunătățim.
 
În Stikets suntem mame și tați care, la fel ca tine, doresc ce este mai bun pentru familiile noastre. Alăturați-vă comunității Stikets pe platforma ta. socială preferată și stați la curent cu produse la îndemână și promoții sezoniere. Ne-ar plăcea dacă v-ați împărtăși ideile și sugestiile cu noi. Ne-ar plăcea să vă împărtășiți ideile și sugestiile cu noi. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem la bord!
 
Mass-media vorbeste despre Stikets
În Stikets ne place să creăm tendințe. Ne gândim mari și lucrăm zilnic pentru a crea noi produse care să ofere soluții inovatoare, practice și reci. De aceea, mass-media discută despre noi.
 
Nimic nu ne face mai fericiți decât clienții noștri încorporând produsele Stikets in viața lor de familie. Nu ați încărcat încă dvs.? Fii inspirat de design-ul de pe Instashop!
 
Cei mai influenți oameni sunt, de asemenea, fani imensi ai produselor noastre personalizate. Aflați ce trebuie să aibă, cum le folosesc și ce desene sau modele au creat pentru copiii lor.
 
Dacă sunteți influențator și iubiți produsele Stikets, vom fi mai mari decât fericiți să colaborăm cu dvs.! Vă rugăm să trimiteți un e-mail (link) pentru a vă putea primi cum se cuvine la bord.
 
În Stikets suntem o familie mare și dorim să continuăm să ne extindem. Descoperiți produsele noastre și alăturați-vă comunității noastre. Vă așteptăm!
Satisfactie garantata
4.73/5.00 Excelent
Pe baza 684 opinii

Obțineți o reducere de 15%.
la prima ta comanda

Te putem ajuta?
Contacta por whatsapp
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....