Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
Delivery service
Detalii

Livrare la o adresă de domiciliu:

Lei
VALOAREA COMANDĂ
EXPEDIERE STANDARD
9 ZI
 TRANSPORT EXPRESS
3 ZI
MAI MULT DECÂT119 Lei GRATIS GRATIS
Între 79Lei și 119 Lei GRATIS 33 Lei
MAI PUȚIN DE 79Lei 24 Lei 57 Lei

 



My account
Delivery service

Livrare la o adresă de domiciliu:

Lei
VALOAREA COMANDĂ
EXPEDIERE STANDARD
9 ZI
 TRANSPORT EXPRESS
3 ZI
MAI MULT DECÂT119 Lei GRATIS GRATIS
Între 79Lei și 119 Lei GRATIS 33 Lei
MAI PUȚIN DE 79Lei 24 Lei 57 Lei

 



altAți adăugat1produs (e)
Vezi Coșul de cumpărături

Domeniul www.stikets.ro este înregistrat de The Stikets Company, S.L., cu codul de înregistrare fiscală ESB65303349, la adresa Passeig Jacint Verdaguer 132, planta 2 entrada, Carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 24, 08700 Igualada (Barcelona) Spania. Numărul de telefon de contact este +34 931 228 558, iar adresa de e-mail este help@stikets.ro. Registrul comercial al Barcelonei, Tomo 41931, Folio 81, Hoja B396091, Inscripción 1.
 
 
Termeni si conditii
 
1.- Prin intermediul acestor condiții de utilizare, The Stikets Company, S.L., se reglementează accesul la acest site și disponibilitatea informațiilor găsite pe acesta, de către clienții săi și alți utilizatori de internet.
 
2.- Prin simplul fapt de a folosi acest site, utilizatorul confirmă acceptarea acestor condiții de utilizare.
 
3.- Utilizarea acestui site web și a informațiilor pe care le conține este, în principiu, gratuită, fără a aduce atingere faptului că această circumstanță se poate schimba. În acest caz, compania Stikets, S.L., se angajează să publice cât mai curând posibil noile condiții de utilizare pe site.
 
4.- Utilizatorul se angajează să nu folosească site-ul sau informațiile sale pentru a întreprinde activități ilegale, imorale sau contrare ordinii publice și, ca regulă generală, se angajează să folosească conținutul în conformitate cu aceste condiții de utilizare. Ambii acești factori - accesul și informarea - sunt responsabilitatea exclusivă a persoanei implicate, iar Societatea Stikets, S.L., nu poate fi trasă la răspundere pentru niciun fel de daune care ar putea decurge din accesarea sau utilizarea informațiilor care nu sunt sub controlul său.
 
5.- Firma Stikets, S.L., nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele erori de accesare a site-ului sau a continutului acestuia si a facut toate eforturile pentru a se asigura ca aceste erori nu apar.
 
Compania Stikets, S.L., își rezervă dreptul de a suspenda temporar accesul la paginile sale web fără o notificare prealabilă dacă are nevoie de operațiuni de întreținere, reparație, actualizare sau îmbunătățire a site-ului.
 
6.- Tot conținutul site-ului (inclusiv, dar fără a se limita la, baze de date, imagini, desene, grafică, fișiere text, audio, video și software) sunt proprietatea companiei The Stikets, SL. legile internaționale privind proprietatea intelectuală și industrială.
 
Marcile comerciale, emblemele, semnele distinctive si logo-urile companiei The Stikets, S.L., care apar pe site-ul web, sunt proprietatea companiei The Stikets Company, S.L. Aceleași condiții se aplică numelui de domeniu www.stikets.ro 
 
Niciunul dintre textele, desenele, graficele, suporturile video sau audio care aparțin Companiei Stikets, SL nu poate fi ulterior modificat, copiat, modificat, reprodus, adaptat sau tradus de Utilizator sau de terți fără autorizarea expresă a Companiei Stikets , SL, cu excepția cazului în care se indică în mod expres contrariul.
 
Utilizarea neautorizată a informațiilor de pe acest site web, precum și încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau industrială vor conduce la luarea de măsuri legale relevante.
 
7.- Crearea oricărui tip de hyperlink dintr-un alt site web la oricare dintre paginile site-ului The Stikets Company, S.L., va fi supus următoarelor condiții:
 
Reproducerea parțială sau totală a oricăruia dintre serviciile prezentate pe site-ul The Stikets Company, S.L., este interzisă.
Nu se pot stabili legături profunde cu compania The Stikets, S.L., site-ul web sau cu serviciile sale, nici nu poate fi creat un browser sau un mediu de frontieră în jurul conținutului site-ului.
Nu pot fi incluse informații false, inexacte sau incorecte cu privire la paginile din The Stikets Company, S.L., site-ul web și serviciile sale. Cel mai important este faptul că, în afară de semnele care fac parte din hyperlink la site-ul The Stikets Company, SL, nu poate conține nici o marcă comercială, denumire comercială, emblemă de stabilire, desemnare, logo, slogan sau alt semn distinctiv care aparțin The Stikets Company, SL
Societatea Stikets, S.L., nu va fi responsabilă în nici un caz de conținutul sau serviciile puse la dispoziția publicului larg pe site-ul web care conține hyperlinkul, nici de informațiile sau declarațiile care apar pe acel site.
Orice hyperlink către site-ul The Stikets Company, S.L., trebuie să apară pe pagina de pornire a site-ului.
 
8.- Politica privind confidențialitatea și protecția datelor
 
Următoarele politici de confidențialitate sunt destinate să vă informeze cu privire la modul în care folosim informațiile dvs. personale în conformitate cu dispozițiile și cerințele Regulamentului european general privind protecția datelor (GDPR).

  • A. Dreptul la informație
Această politică de protecție a datelor reglementează accesul și utilizarea serviciului de pe site-ul www.stikets.ro, precum și restul site-urilor Web Stikets pe care The Stikets Company, SL, le pune la dispoziția utilizatorilor de Internet interesați de serviciile și conținutul lor în conformitate cu Regulamentul general european privind protecția datelor, Societatea Stikets, SL, proprietarul site-ului, informează utilizatorul acestui site despre existența unui dosar automatizat de date cu caracter personal creat de The Stikets Company, SL și sub responsabilitatea utilizatorului.
 
  • B. Scop
Datele utilizatorilor înregistrați prin intermediul formularelor activate în acest scop pe site sunt colectate de către The Stikets Company, SL, pentru a facilita furnizarea de servicii pe care The Stikets Company, SL, le furnizează prin site-ul respectiv. Web. În cazul datelor obținute prin intermediul promoțiilor de co-branding sau al probelor, înregistrările pot fi distribuite companiei colaboratoare a respectivei campanii de promovare.
 
Datele personale colectate vor fi prelucrate de The Stikets Company, S.L. în următoarele scopuri:
 
Gestionați-vă solicitările de contact cu The Stikets Company, S.L. prin intermediul canalelor furnizate pe site-ul Web al companiei Stikets, S.L.
Gestionați achizițiile realizate în cadrul site-ului, inclusiv gestionarea plății și remiterea ordinului.
Gestionați abonamentul la newsletter, realizat prin intermediul canalului furnizat pe site-ul Web al companiei Stikets, S.L.
Efectuați rapoarte privind utilizarea site-ului și verificați preferințele și comportamentul utilizatorilor.
Gestionați trimiterea de sondaje de satisfacție pe baza achiziționării produsului sau serviciului companiei The Stikets Company, S.L. în scopul de a îmbunătăți zi de zi experiența clienților noștri.
Analizați datele pentru a crea profiluri de utilizator care permit definirea detaliată a produselor care ar putea fi de interes.
Datele vor fi păstrate pentru timpul necesar pentru realizarea scopurilor pentru care au fost colectate, cu excepția cazului în care utilizatorul solicită retragerea sa către The Stikets Company, S.L., care se opune sau revocă consimțământul său.
 
  • C. Natura obligatorie sau opțională a informațiilor furnizate de utilizator și corectitudinea datelor
Câmpurile obligatorii, marcate în mod normal cu un asterisc (*) în formularul de înregistrare care trebuie completate de către utilizator, sunt strict necesare pentru a răspunde solicitării dvs., fiind în mod voluntar includerea datelor în câmpurile rămase. Utilizatorul garantează că datele personale furnizate companiei The Stikets Company, S.L. sunt adevărate și sunt responsabile pentru comunicarea la fel orice modificare a acestora.
 
  • D. Consimțământul utilizatorului
Trimiterea datelor cu caracter personal prin utilizarea formularelor electronice ale companiei The Stikets, S.L. sau e-mailuri, implică acordul expres al expeditorului cu privire la prelucrarea automată a datelor incluse în serviciile și produsele legate de scopurile site-urilor web ale companiei The Stikets, SL, precum și la transmiterea de mijloace electronice de comunicare cu informații pentru The Stikets Company, SL, și inițiativele sale.
 
  • E. Ce date despre utilizatori vor avea în vedere compania Stikets?
The Stikets Company, S.L. se vor ocupa de următoarele categorii de date:
 
Date de identificare: numele, prenumele, documentul de identitate națională sau numărul de identitate al străinului și al imaginii.
Informații de contact: adresa, telefonul fix, telefonul mobil, adresa de e-mail.
Date privind caracteristicile personale: data nașterii, vârsta, sexul, naționalitatea.
Detalii bancare: numărul contului, proprietarul, mandatul SEPA.
Alte date: datele furnizate de părțile interesate în câmpurile deschise ale formularelor furnizate pe site.
Date de navigație.

În cazul în care utilizatorul furnizează date unor terțe părți, acesta declară că are consimțământul și se angajează să transfere informațiile conținute în Politica de confidențialitate părții interesate, deținătorului respectivelor date, scutit de The Stikets Company, S.L. de orice responsabilitate în acest sens. Cu toate acestea, The Stikets Company, S.L. poate efectua verificările necesare pentru a verifica acest fapt, adoptând măsurile de diligență care corespund, în conformitate cu reglementările privind protecția datelor. Unul din scopurile pentru care The Stikets Company, S.L. tratează datele personale furnizate de utilizatori este să le transmită comunicațiilor electronice informații despre bunuri, servicii, promoții, oferte, evenimente sau știri relevante pentru utilizatori. Ori de câte ori se face o astfel de comunicare, aceasta va fi adresată exclusiv utilizatorilor care nu și-au exprimat anterior refuzul de a le primi. Pentru realizarea lucrării anterioare, The Stikets Company, S.L. Puteți analiza datele obținute de entitățile și site-urile web ale companiei The Stikets Company, S.L. , pentru a crea profiluri de utilizatori care vă permit să definiți în detaliu produsele care ar putea fi de interes pentru dvs. În cazul în care utilizatorul dorește să nu mai primească comunicări comerciale sau promoționale de la The Stikets Company, SL, poate solicita anularea serviciului făcând clic pe link-ul activat pentru astfel de scopuri în corpul acestor comunicări comerciale sau prin trimiterea unui e-mail către după adresa de e-mail: help@stikets.ro.
 
  • F. Care este legitimitatea tratării datelor dvs.?
Prelucrarea datelor pentru achiziționarea de produse prin intermediul Website-ului va fi necesară pentru respectarea relației contractuale dintre utilizator și The Stikets Company, S.L. Tratamentul datelor dvs. în scopuri de marketing, în legătură cu bunurile și serviciile companiei The Stikets Company, S.L. și servicii analoage pentru clienții săi, se va baza pe interesul legitim recunoscut de regulamente atunci când utilizatorul a achiziționat bunuri și / sau servicii de la The Stikets Company, SL. În cazul în care nu există o astfel de relație contractuală, prelucrarea datelor se va baza pe consimțământul utilizatorului colectat în reglementările actuale în vigoare. Tratamentul pentru scopurile menționate mai sus se va face întotdeauna cu acordul prealabil al utilizatorului sau pe baza interesului legitim menționat anterior și va fi necesar să se asigure solicitarea dumneavoastră. De asemenea, dacă vă retrageți acordul pentru oricare dintre tratamente, acest lucru nu va afecta legalitatea tratamentelor efectuate anterior. Pentru a revoca acest consimțământ, utilizatorul poate contacta The Stikets Company, S.L. prin următoarele canale: prin scrisoare adresată companiei The Stikets, S.L. la adresa Carrer Santa Joaquima Vedruna 24, 2n, 08700 Igualada (Barcelona) Spania sau făcând clic pe linkul de descărcare automată disponibil în fiecare comunicare comercială trimisă de The Stikets Company, S.L. sau prin e-mail la help@stikets.ro
 
  • G. Cu ce ​​destinatari vor fi partajate datele utilizatorului?
Datele utilizatorului pot fi comunicate:
 
Companiile și site-urile web ale companiei The Stikets, S.L., numai în scopuri administrative interne și / sau în scopurile indicate mai sus.
Companiile și site-urile web ale companiei The Stikets, S.L. pentru trimiterea de comunicări comerciale despre produsele și serviciile oferite de companiile care o formează, cu condiția ca utilizatorul să consimtă la aceasta.
Administrațiilor publice și autorităților naționale și / sau europene competente, în cazurile prevăzute de lege.
În plus, datele pot fi accesibile de către entitate. Stikets Company, S.L. și de către furnizorii companiei The Stikets, S.L. și companiile colaboratoare de cobranding, a declarat că accesul este necesar pentru îndeplinirea corespunzătoare a obligațiilor legale și / sau a scopurilor indicate anterior. Acești furnizori nu vă vor procesa datele în scopuri proprii care nu au fost raportate anterior de The Stikets Company, S.L. Destinatarii indicați în această secțiune pot fi localizați în sau în afara Spațiului Economic European, în ultimul caz fiind transferuri internaționale de date legitime.
 
  • H. Responsabilitatea utilizatorului
Utilizatorul:
 
Garantează că este mai mare de optsprezece (18) ani și că datele furnizate companiei The Stikets Company, S.L. Acestea sunt adevărate, exacte, complete și actualizate. În aceste scopuri, utilizatorul este responsabil pentru veridicitatea tuturor datelor comunicate și va păstra informațiile furnizate în timp util, astfel încât să răspundă situației lor reale.
Garantează că ați informat terții despre cei care vă furnizează datele dvs., dacă există, despre aspectele conținute în acest document. De asemenea, vă garantează că ați obținut autorizația de a furniza datele către The Stikets Company, S.L. în scopurile indicate.
Va fi responsabil pentru informațiile false sau inexacte furnizate prin intermediul site-ului Web și pentru daunele, directe sau indirecte, că acest lucru poate provoca The Stikets Company, S.L. sau terților.

  • I. Buletin informativ și comunicații electronice
Compania Stikets, SL, poate pune la dispoziția utilizatorilor care l-au autorizat anterior prin intermediul formularului de abonament activat în acest scop serviciul de trimitere a unui buletin informativ care include cele mai relevante știri, știri și informații de pe site. De asemenea, utilizatorul poate să dezaboneze sau să modifice datele abonamentului în buletinul menționat mai sus prin intermediul formularului interactiv inclus pe site. De asemenea, The Stikets Company, S.L., informează că va trimite comunicări comerciale prin mijloace electronice cu informații despre alte produse, servicii și evenimente care ar putea fi de interes pentru utilizatorii site-ului, atunci când o solicită în mod expres. Acordul respectiv poate fi revocat în orice moment de către utilizator.
 
  • J. Utilizarea funcției de chat "Customer Care"
Una dintre posibilitățile pe care vi le oferim este chat-ul de asistență pentru clienți, astfel încât serviciul nostru să fie și mai plăcut pentru dvs. Prin acest chat aveți posibilitatea să consultați înainte de a cumpăra pe site-ul nostru. Întregul proces de chat se face într-un mod complet anonim, fără ca numele dvs. sau alte informații personale să fie afișate. Pentru a îmbunătăți în permanență calitatea serviciului nostru de relații cu clienții în chat, înregistrăm acest istoric pentru analiză și scopuri de îmbunătățire, într-un mod complet anonim. Aceste înregistrări sunt șterse odată evaluate.
 
  • K. Securitate
Compania Stikets, SL, păstrează nivelurile de siguranță a protecției datelor cu caracter personal în conformitate cu Decretul regal 994/1999 din 11 iunie privind măsurile de securitate a fișierelor automate care conțin date cu caracter personal și a stabilit toate mijloacele tehnice de care aveți la dispoziție să evite pierderea, folosirea necorespunzătoare, modificarea, accesul neautorizat și furtul datelor furnizate de utilizator prin intermediul site-ului, fără a aduce atingere informării că măsurile de securitate pe Internet nu sunt impregnabile. Societatea Stikets SL se angajează să respecte obligația de păstrare a secretului și confidențialității datelor personale conținute în dosarul automat în conformitate cu legislația aplicabilă și să le acorde un tratament sigur în transferurile și transferurile de date internaționale care , după caz.
 
  • L. Cookies și IP-uri
Cookie-urile permit societății Stikets SL să colecteze date în scopuri statistice, cum ar fi: data primei vizite, numărul vizitelor, data ultimei vizite, adresa URL și domeniul de proveniență, exploratorul folosit și rezoluția ecranului . Pentru mai multe informații despre modulele cookie și despre modul de cunoaștere, blocare sau ștergere a modulelor cookie din browserul dvs., faceți clic aici.
 
  • M. Spamming
Compania Stikets, S.L., nu utilizează tehnici de "spam" și va procesa numai datele pe care utilizatorul le transmite prin intermediul formularilor electronice activate pe acest site sau prin e-mailuri. Prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și transmiterea comunicărilor comerciale efectuate pe cale electronică sunt în conformitate cu Regulamentul general european privind protecția datelor.
 
  • N. Dreptul de a se opune, corecta și actualiza datele
Utilizatorul poate trimite o scrisoare societății Stikets, SL, la adresa indicată în titlul acestei polițe sau prin intermediul unui e-mail la adresa help@stikets.ro, atașând o fotocopie a documentului de identitate, la adresa oricând și gratuit, pentru:
 
Revocați acordul acordat.
Obțineți confirmarea dacă în The Stikets Company, S.L. datele personale referitoare la Utilizator sânt sau nu sunt procesate.
Accesați datele dvs. personale.
Rectificați datele inexacte sau incomplete.
Solicitați ștergerea datelor atunci când, printre alte motive, datele nu mai sunt necesare pentru scopurile colectate.
Obțineți de la The Stikets Company, S.L. limitarea prelucrării datelor atunci când sunt îndeplinite oricare dintre condițiile prevăzute în reglementările privind protecția datelor.
Obțineți intervenția umană, vă exprimați punctul de vedere și contestați deciziile automate adoptate de The Stikets Company, S.L.
Solicitați transferabilitatea datelor dvs.
Contact Stikets Company, S.L. prin următoarea adresă: help@stikets.ro
Trimiteți o reclamație privind protecția datelor dvs. personale atunci când partea interesată consideră compania The Stikets Company, S.L. a încălcat drepturile recunoscute de regulamentele aplicabile privind protecția datelor.
Utilizatorul are dreptul să acceseze aceste informații, să le remedieze dacă informațiile sunt eronate și să se dezaboneze de la serviciile companiei The Stikets Company, S.L. Aceste drepturi pot fi eficiente prin configurarea paginii web. În cazul unor probleme legate de realizarea online, precum și de orice fel de îndoială sau controversă cu privire la politica de confidențialitate a datelor noastre, ne puteți contacta prin intermediul: help@stikets.ro
 
Ultima actualizare: 23 mai 2018.
 
9.- Politica de retragere. Stikets permite returnarea produselor în termen de până la 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii fără explicații. Pentru a începe procesul de returnare, clientul poate trimite un e-mail echipei noastre de servicii pentru clienți la help@stikets.com cu privire la intenția de a returna produsul. Vă rugăm să completați Formularul de retragere, să-l tipăriți și să trimiteți documentul imprimat împreună cu produsul (produsele) de returnat. După primirea și verificarea produsului/produselor returnate, Stikets va procesa rambursarea în termen de 10 zile lucrătoare. Suma va fi creditată înapoi prin aceeași metodă de plată utilizată în tranzacția inițială. Stikets nu va fi responsabilă pentru cheltuielile efectuate pentru transportul de retur.

10.-Stikets își rezervă dreptul de a anula orice comandă confirmată sau de a refuza să accepte o comandă din oricare dintre următoarele motive:
  • Produsul nu este disponibil sau este în stoc.
  • Informațiile despre comandă nu sunt corecte sau verificabile.
  • Comanda conține material protejat de drepturi de autor, proprietate a unei terțe părți, conține conținut sensibil, are natură politică sau este destinat publicului adult.
  • A apărut o eroare tehnică sau de preț pe web la plasarea comenzii.
  • Nu a fost posibilă livrarea comenzii la adresa dată.
În cazul în care o comandă este anulată de către Stikets, clientul va fi informat prin e-mail sau telefon, iar clientul va fi rambursat pentru valoarea comenzii.

11. tikets oferă o garanție de doi ani de la data achiziționării etichetelor. Acestea sunt produse care răspund la căldură și trecerea timpului, astfel încât reclamațiile nu vor fi acceptate după această perioadă de timp. Se recomanda pastrarea etichetelor intr-un loc uscat si la temperatura camerei pentru o buna conservare. Toate materialele folosite la fabricarea etichetelor sunt de cea mai buna calitate.

Procedura de garanție poate fi lansată în cazul în care defectul NU este cauzat de:

  • accident sau neglijență
  • utilizare necorespunzătoare sau întreținere necorespunzătoare
  • modificări făcute fără permisiunea Stikets
  • deteriorarea normala sau uzura naturala

Dacă, pe de altă parte, se detectează o eroare sau defect în procesul de producție sau de expediere, produsul va fi înlocuit sau achitat în perioada de garanție. În acest caz, puteți contacta help@stikets.ro furnizând următoarele informații:

  • numele cu care a fost procesată comanda
  • numar intrebat
  • descriere detaliata
  • fotografii care prezinta defectul

Drepturi de autor

Compania Stikets, S.L., deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra designului, codului sursă și conținutului site-ului www.stikets.ro
 
Compania The Stikets Company, S.L., este proprietarul drepturilor de proprietate industrială referitoare la produsele și serviciile sale, în special în ceea ce privește mărcile înregistrate.
 
Te putem ajuta?
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....